100% Geld Terug Actie: Vifit sport drinkyoghurt

Product: Vifit sport drinkyoghurt actieverpakking
Soort actie: 100% Geld Terug Actie
Meedoen aan de actie: Campina Eurosparen (klik hier)


Specifieke actievoorwaarden
  1. Deze Specifieke Actievoorwaarden zijn onderdeel van de algemene actievoorwaarden en privacy statement van het Eurosparen-Account en hebben alleen betrekking op de actieverpakkingen* van de geld-terug-actie voor Vifit Sport Drinkyoghurt Aardbei Cranberry 330ml en Vifit Sport Drinkyoghurt Perzik Abrikoos 330ml. Het is niet mogelijk om zonder account deel te nemen aan deze actie.
  2. Deze geld-terug-actie heeft betrekking op de actieverpakkingen* Vifit Sport Drinkyoghurt Aardbei Cranberry 330ml en Vifit Sport Drinkyoghurt Perzik Abrikoos 330ml. Let op: Je kunt maar met maximaal één van de actieverpakkingen* van Vifit Sport drinkyoghurt producten deelnemen aan deze geld-terug-actie.
  3. De Actie loopt van 25-06-2018 t/m 23-08-2018. Dit betekent dat er na deze einddatum geen verzoeken meer tot uitbetaling van het aankoopbedrag in behandeling worden genomen.
  4. Met de code van het deelnemende product kun je aanspraak maken op het aankoopbedrag van een van de actieverpakkingen* van de Vifit Sport drinkyoghurt 330ml producten.
  5. Bewaar de kassabon. Je moet door middel van de kassabon aantoonbaar kunnen maken dat je het product hebt gekocht.
  6. Maximaal 1 deelname per account/rekeningnummer/persoon.
  7. Je kunt alleen deelnemen aan deze actie als je woonachtig bent in Nederland en in het bezit bent van een Nederlands IBAN bankrekeningnummer.
  8. Het aankoopbedrag wordt binnen 14 werkdagen overgemaakt op het door de deelnemer opgegeven rekeningnummer.

Reacties