100% Gratis: Welkom op de wereld Pakket; Hoogvliet

Ben je in verwachting of krijgt iemand in jouw omgeving een baby? Vraag dan helemaal gratis het Welkom op de wereldPakket van de Hoogvliet aan. In het pakket zitten gratis babyproducten, een knuffel en meer babycadeaus t.w.v. €30,-

Aanmelden? Klik hier!

Voorwaarden:

ZWANGERSCHAP EN GEBOORTE

Aanmelding voor het programma van Hoogvliet is mogelijk zodra de uitgerekende datum bekend is. Dit hoeft niet per se vastgesteld te zijn door een verloskundige of gynaecoloog, eigen inschatting is voldoende. Vanaf zwangerschapsweek 32 ontvang je e-mail nieuwsbrieven van Hoogvliet. Bij aanmelding met de geboortedatum ontvang je per e-mail het afhaalbericht voor het Welkom op de wereld pakket. Aanmelden kan tot 12 maanden na de geboorte van het kind. Na aanmelding ben je 8 maanden lang uitgesloten van een nieuwe aanmelding. Bovenstaande is ook van toepassing in geval van adoptie.


INSCHRIJVING

Het is uitsluitend toegestaan om een eigen zwangerschap of die van de partner aan te melden. Dubbele inschrijvingen zijn niet toegestaan. Het is wel mogelijk om meerdere zwangerschappen en kinderen te registreren onder eenzelfde account. Na een registratie is het voor een periode van 8 maanden niet mogelijk om opnieuw een zwangerschap of geboorte te registreren. Indien wij misbruik constateren, zijn wij gerechtigd zonder voorafgaande waarschuwing je te onthouden van onze producten en diensten omtrent het Welkom op de Wereld programma.


AFMELDEN

Het is te allen tijde mogelijk om je zonder opgaaf van reden af te melden voor het Welkom op de Wereld programma. Dit kan door op de afmeldlink te klikken onderaan een mail van het Welkom op de Wereld programma. Heb je nog geen e-mail uit het programma ontvangen dan kun je een e-mail met een afmeldverzoek sturen aan klantenservice@hoogvliet.com o.v.v. e-mailadres en naam. Je hoeft geen reden voor afmelding op te geven.

Reacties